Villa

Broerelaan 13

Eindhoven

€ 2.395.000,- k.k.

Overzicht & faciliteiten

Kamers8 Badkamers2 Slaapkamers2 Woonruimtes2 Parkeerplaatsen2 EnergielabelD

  • Wijnkelder
  • Domotica
  • Dakterras
  • Airconditioning
  • Guesthouse incl. airco

Galerij

Beschrijving

Op een van de meest prestigieuze woonlocaties van Eindhoven ligt deze exclusieve, karakteristieke en sfeervolle jaren 30-villa. Een echte ‘Grande Dame’ gelegen in de rustige villawijk Elzent-Zuid, tussen het Stadswandelpark en het Dommelplantsoen. Een werkelijke toplocatie! Deze vrijstaande en volledig gerenoveerde woning is luxe afgewerkt en beschikt over een onder architectuur aangelegde tuin op een uitermate privacy biedend perceel. De woning heeft onder andere slaapkamers, elk met een eigen ensuite luxe badkamer en separate laundry en een heerlijke tuinkamer. Dit is een exclusief object waarbij alles tot in detail op maat is gebouwd en uitgevoerd met hoogwaardige materialen. De ligging van de villa op het perceel en de fraai aangelegde tuin rondom de woning zorgen voor volop privacy en bieden u zowel binnen als buiten de gelegenheid om heerlijk tot rust te komen.

Villawijk Elzent-Zuid is een van de meest gewilde woonlocaties van Eindhoven en een geweldige plek om te wonen. Ervaar de oase van rust, op loopafstand van het centrum en in de onmiddellijke nabijheid van het Parktheater, diverse winkels, scholen en openbaar vervoer. Hier woont u in de stad, maar toch omringd door een fraaie, groenrijke omgeving. Dit komt niet alleen door de prachtige nabijgelegen parken, maar ook door de ruime tuin met veel privacy van deze stadsvilla. Via de uitvalswegen is er een uitstekende verbinding met de A2, A67 en de High Tech Campus.

DOWNLOAD ONZE UITGEBREIDE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN!

Algemene kenmerken:

• Zeer hoogwaardig afwerkingsniveau waarbij gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen, waaronder Franse stenen (dallen, in Romaans verband gelegd), massief eikenhouten vloeren (Hongaarse punt), gietijzeren radiatoren (Epoca) en design sanitair en kranen;
• De villa is volledig voorzien van een B&O geluidsinstallatie;
• Prachtige houten shutters aan de binnenzijde en markiezen aan de buitenzijde;
• De woning heeft een uitgebreide alarminstallatie en camerabewaking;
• Gelegen op gewilde woonlocatie in villawijk Elzent-Zuid;
• Tevens is deze woning optimaal beveiligd; brandmelders, alarminstallatie met verschillende ‘schillen’ en een zogeheten ‘panic-room’. Een enorm veilig huis!
• Een stijlvolle en markante villa met behoud van authentieke elementen;
• De gehele begane grond en de twee badkamers zijn uitgerust met vloerverwarming;
• De gehele woning is in 2010 volledig gerenoveerd en vernieuwd;
• Deze woning straalt buitengewone charme, warmte en karakter uit!

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.

Brochure

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundigebijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven vaneen indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN 2580 maar sluit verschillen in meet uitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak