Woonboerderij - Koeveringsedijk 15, Sint-Oedenrode


€ 1.975.000 - Kosten koper

8
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
2
woonruimtes
6
parkeerplaatsen
Ja
guesthouse

Carport tbv 3 auto's
garagebeschrijving

2007
oorspronkelijk bouwjaar
59515 M2
perceelgrootte
378 M2
woningoppervlakte
1800 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Paardenstal

Gallerij

Beschrijving

In het uitgestrekte buitengebied van Sint-Oedenrode op een perceel van bijna 6 hectare, waarvan een groot gedeelte is ingericht als natuurgebied en prachtigomheinde weilanden, ligt deze schitterende woonboerderij met diverse bijgebouwen waaronder het ‘oude bakhuis’ wat is getransformeerd tot een royaal gastenverblijf.

In de fraaie tuin ligt het buitenzwembad. Op het terrein bevinden zich luxe afgewerkte paardenverblijven met daarin 4 stallen, een aanpandig schuurgedeelte, houten veldschuur, trainingsmolen, paddocks en buitenrijbaan. De rustiek gebouwde carport biedt plaats aan 3 voertuigen. 

De woonboerderij is zeer luxe en hoogwaardig gebouwd. De woning biedt volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld kantoor of praktijk aan huis, mantelzorg of inwonende kinderen. Zowel voor dieren- als natuurliefhebbers is dit een unieke locatie met volop privacy en diverse mogelijkheden.

Het geheel is zeer gunstig gelegen nabij het snelwegennet (A50) en steden alsEindhoven en ‘s-Hertogenbosch zijn binnen 15 autominuten bereikbaar.Sint-Oedenrode is een echt gemoedelijk Brabantse plaats met een sfeervolmarktplein waar zich verschillende terrassen en eetgelegenheden bevinden. Dedirecte omgeving bestaat veelal uit natuur en op fietsafstand ligt de Golf& Country course. 

Algemeen: 
- de gehele woning (behalve de Veluxdakramen) is voorzien van gelaagd HR++ glas, inbouwspots, UTP aansluitingen,centraal stofzuigsysteem 
(ook in bakhuis en carport) en een‘Domotica’ systeem; 
- genummerd sluitplan zodat diverseruimtes afzonderlijk afgesloten kunnen worden; 
- de begane grond is merendeelsvoorzien van een leistenen Kwartsiet tegelvloer met vloerverwarming; 
- de dakkapellen boven en tuindeurenlinkerzijde beneden aan de zuidkant zijn voorzien van screens; 
- een groot deel van het perceel isvoorzien van een beregeningsinstallatie en omheind met ABC gaashekwerk; 
- de boerderij is voorzien van eenuitgebreid alarmsysteem en rookmeldinstallatie; 
- aankoop meer grond behoort tot demogelijkheden. 
- Landgoed 't Rooike; het pand en terrein zijnaangemerkt als een NSW landgoed, officiële naam ’t Rooike; 
- Een deel van de gronden zijnombestemd naar natuur en dit dient in stand en onderhouden te worden e.e.a. isgeregeld in een kwalitatieve verplichting t.a.v. Stichting Het NoordBrabants Landschap. De overigegronden zijn agrarische gronden; 
- Voordelen van een NSW landgoedstatus: 
* vrijstelling van successierechtenmits het landgoed is opengesteld voor publiek (privé gedeelte hoeft niet teworden opengesteld) 
* geen overdrachtsbelasting bijoverdracht 
* verlaagde WOZ waarde, wat directgevolgen heeft voor OZB, waterschapslasten en het huurwaardeforfait 
* verminderdevermogensrendementsheffing en inkomstenbelasting 
* bij een rechtspersoon kunt u ondernadere voorwaarden vrijstelling krijgen van vennootschapsbelasting 

Uiteraard dient de koper op basisvan zijn persoonlijke situatie bovenstaande gegevens zelf te verifiëren bij debelastingdienst en zijn/haar fiscalist. 

Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak