Woonboerderij - Schafterdijk 40, Valkenswaard


€ 1.425.000 - Kosten koper

10
kamers
2
badkamers
5
slaapkamers
4
parkeerplaatsen
G
energielabel
Ja
guesthouse

Carport
garagebeschrijving

1746
oorspronkelijk bouwjaar
1970
verbouwd in
8510 M2
perceelgrootte
314 M2
woningoppervlakte
1125 M3
inhoud


Zwembad (buiten)

Paardenstal

Gallerij

Beschrijving

Aan de rand van het Kempische dorp ‘Borkel en Schaft’ ligt dezemet riet gedekte monumentale Teutenboerderij. Het voormalig naastgelegenbakhuis is zeer ruim van opzet en wordt thans gebruikt als volledigzelfvoorzienend guesthouse. De eveneens riet gedekte “karrenschop” completeerthet geheel en is praktisch in gebruik genomen als vrijstaande veranda. Het geheelis in de 70’s opnieuw opgetrokken en veel authentieke elementen zijn teruggeplaatst en toegevoegd. De paardenbak met dubbele stal, inclusief voerstalligt verscholen in het groen met aanpalend een weide. Het totale perceel omvateen keur aan loofbomen en struiken die zorgen voor 100% privacy. 


Algemeen:

- De opstallen zijn als rijksmonument aangemerkt

- Zowel het perceel als de boerderij en het guesthouse zijn multifunctioneel te gebruiken, door de ligging op het perceel is het eenvoudig om beide opstallen en eigen tuin toe te bedelen. Mantelzorg, beroepen aan huis, praktijkruimte of au pair verblijf, alles is hier denkbaar

- Gedeeltelijke isolatie van de beide opstallen

- Vele authentieke details die u met eigen ogen gezien moet hebben.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak