Villa - Geldropsweg 55, Helmond


€ 1.379.000 - Kosten koper

7
kamers
1
badkamers
4
slaapkamers
1
woonruimtes
4
parkeerplaatsen
B
energielabel
Nee
guesthouse

Dubbele garage met 1 grote sectionaaldeur
garagebeschrijving

2003
oorspronkelijk bouwjaar
2016
verbouwd in
4950 M2
perceelgrootte
300 M2
woningoppervlakte
1360 M3
inhoud


Zwembad (binnen)

Gallerij

Beschrijving

Op eenmagnifiek bosperceel van nagenoeg een halve hectare ligt deze uiterst luxueuzeriet gedekte villa met binnenzwembad. 

Hetgeheel is gesitueerd aan de zoom van de wijk Brandevoort, tussen Mierlo enHelmond met uitstekende verbinding naar de A270 tussen Eindhoven en Helmond.Oorspronkelijk is het geheel in 2004 gebouwd echter in 2016 is de woninggrotendeels gemoderniseerd en uitgebouwd met onder andere een praktijkruimte opde begane grond en een geconditioneerd modern binnenzwembad met uniek orangeriedak, luxe verlichting, douchefaciliteit en op de zuid- en westzijde volledig teopenen schuifpuien. 

Algemenekenmerken: 

- In2016 grotendeels gemoderniseerd en uitgebouwd 

-Zowel binnen als buiten in 2016 volledig geschilderd 

-Praktijkruimte is ook uit te breiden met een verdiepingsvloer waardoor heteenvoudig tot gastenverblijf kan worden getransformeerd

-Alarminstallatie is inbegrepen, echter ter overname in combinatie met de camerabeveiliging 

- Zeeruitgebreide zwembadinstallatie 

-Waterontharder systeem 

-Nieuw en modern binnenzwembad met volledig open te schuiven glazen puien


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!

Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak