Villa - Wegedoorn 1, Geldrop


€ 1.245.000 - Kosten koper

6
kamers
2
badkamers
4
slaapkamers
B
energielabel

2000
oorspronkelijk bouwjaar
10379 M2
perceelgrootte
305 M2
woningoppervlakte
1374 M3
inhoud

Gallerij

Beschrijving

Nabij het centrum wonen op een perceel van ruim 1 hectare? Hetis mogelijk in dit magnifieke landhuis gelegen op absolute toplocatie invillawijk ‘grote bos’.

De situering van deze woning met de omliggende parkachtige tuin maken het toteen uniek geheel wat u zelden ergens anders zult treffen. de woning is 16 jaargeleden gebouwd en direct levensloop bestendig ingericht met een royaleslaapkamer en badkamer op de begane grond. Het materiaalgebruik is van zeerhoogwaardige kwaliteit waarbij veelal natuurlijke materialen zijn toegepast. Hetcomfort van deze woning ligt op hoog niveau met o.a. 4 slaapkamers met 4badkamers, fraaie marmeren vloer met vloerverwarming op de gehele begane grond,een uitgebreide beveiligingsinstallatie en een centraal stofzuigsysteem. Hetperceel is op ongeëvenaarde wijze aangelegd met een keur aan bomen, struiken enbloemen en is in ieder jaargetijde de moeite waard om in te vertoeven.

Algemene kenmerken:
- Zeer goede isolatie met o.a. HR beglazing
- Uitgebreide beveiligingsinstallatie met camerabewaking, alarm op meldkamer en veiligheids hang –en       sluitwerk, waarbij ieder raam afzonderlijk afsluitbaar is
- De gehele woning is voorzien van hetelucht verwarming
- De begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming
- Centraal stofzuigsysteem
- Glas in lood ramen geïntegreerd in HR beglazing
- Unieke ligging nabij scholen, sportvoorzieningen, winkels, natuurgebied en het snelwegennet (A67 – A2)
- Geldrop is een middel grote plaats met vele goede voorzieningen waaronder: NS station, Ziekenhuis,     Middelbare school met alle niveaus, diverse restaurants en vele sportclubs.


Download onze brochure voor meer informatie en plattegronden!


Deze informatie is door ons samengesteld om u een indruk te geven van dit object. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan eventuele onjuistheden. 

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. Alle in deze brochure genoemde oppervlakten zijn conform de meetinstructie vanaf de ons beschikbare tekeningen ingemeten. De Meetinstructie is een afgeleide van de NEN2580 maar sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen.

Deze informatie dient in combinatie met een bezichtiging van de woning te worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod en/of om in onderhandeling te treden. Wij adviseren u om te allen tijde deskundige bijstand van een makelaar en/of onafhankelijk bouwkundig adviesbureau te vragen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Stuur mij meer informatie of maak een afspraak